Szakemberek

Ha segítség kell, ránk számíthatsz!

Ezen az oldalon olyan szakemberekkel találkozhatsz, akik mind megjárták az anyaság útvesztőit.
Szakmai tapasztalatukkal, személyes élményeikkel és a legkülönfélébb megoldási módokkal tudnak neked segíteni, hogy te is önazonosabb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb anya legyél, aki tudja, hogy nem tökéletes, és azt is érti, hogy ez pontosan így van jól.

Találsz itt olyanokat, akik egyéni és csoportos konzultációt tartanak, megismerkedhetsz anya klubokkal és önsegítő csoportokkal.
A közös bennük az, hogy mindenki osztja azt a nézetet, hogy Anya is ember,
és mint ember, érez
(felemelőt és lesújtót is) gondol (jót is rosszat is)
hibázik és kijavítja, és ez mind így van jól.

Itt biztonságban vagy, többé nem kell egyedül csinálnod!

Alternatív megoldások:

Ha érdekel az alternatív alapokon
nyugvó megközelítés

Mentálhigiénés szakemberek:

Ha érdekel a tudományos alapokon
nyugvó megközelítést

Közösségek:

Ha szeretnél megismerni
anyaközösségeket

eszter anya is ember

Szilágyi Eszter

Szociálpedagógus, matematika tanár
Önazonos anyaság mentor

Szociálpedagógusként, nevelési tanácsadóként, kollégiumi nevelőként, osztályfőnökként, tanárként, táborvezetőként szülőkkel és gyerekekkel dolgoztam az elmúlt 15 évben. Azt hittem mindent láttam. Mindig felkészült voltam, és folyamatosan fejlesztettem a tudásomat, faltam a kötődő nevelésről, Montessori módszerről, pozitív fegyelmezésről szóló könyveket.

Amikor megszülettek saját gyermekeim hatalmas sokként ért, hogy
– miért nem tudok nyugodt maradni, holott szakmai éveim alatt semmi nem hozott ki a sodromból?
– miért vagyok képtelen örülni az anyaságnak, amire bő 10 évet vártam?
– miért érzek és gondolok olyan dolgokat a gyermekemmel kapcsolatban, amit szégyellek és ami megrémít?

Ezek hatására rájöttem, hogy a szakmai tudás önismeret, önszeretet, önelfogadás nélkül mit sem ér. Ekkor elindult az önismereti utazásom a magabiztos anyaságom felé, ami a mai napig tart, és ennek a tapasztalatait osztom meg veled is ezen az oldalon.

Ha szeretnél te is magabiztos anya lenni, itt vagyok, segítek!

Nézzük meg, tudunk-e együtt dolgozni, foglalj egy ingyenes felfedező hívás időpontot hozzám!

Személyes mentálhigiénés tanácsadás (online):

Egy 5+1 alkalmas mentorálás keretében fényt derítünk gyermekkori mintáidra, hozott generációs terheidre és feloldjuk azokat a nehézségeket, amik megkeserítik a mindennapjaidat.

Ha szeretnél te is tudatos és magabiztos anya lenni, foglalj egy fél órás ingyenes időpontot hozzám, hogy megnézzük, tudunk-e együtt dolgozni.

Tudásom legjavát és a módszereim egy jó részét egy hangoskönyvben foglaltam neked össze:

Az Anyatérkép önmagadhoz című hangoskönyvemben segítek neked megismerni, elfogadni és kezelni azokat a helyzeteket, amik a legégetőbb problémát jelentik az anyaságodban.

Rövid tudományos áttekintés után személyes példákon, szituációkon keresztül mutatom be, legtöbbször mit, miért és hogyan hibázunk el anyaságunkban. Majd feloldásként rövid, anyanapirendbe is könnyen beilleszthető napi 5-10 perces gyakorlatokkal, önkövető nyomtatványokkal, hanganyagokkal vezetlek kézen fogva a magabiztos anyaság felé vezető úton.

A reményem az, hogy közösen egy egészségesebb, önazonosabb generációt tudunk majd nevelni. És út közben a bennünk élő gyermeket is újraneveljük, így mi is egy tisztább, boldogabb, önazonosabb életet élhetünk ezen a Földön.

Mentoráltak véleménye:

“Nem gondoltam, hogy már a felfedező hívás alatt ennyi mindenben tudsz segíteni. A mentorálások alatt minden alkalommal közelebb kerültem önmagamhoz és sokkal nyugodtabb és jobb szülővé váltam. Köszönöm, minden pénzt megér, amit csinálsz. Receptre kéne téged felírni!” – Judit – kisgyerekes anyuka

“Köszönöm azt a sok törődést, odafigyelést, értő figyelmet, amit kaptam ez alatt a mentor program alatt. Teljesen megváltozott az életem, nem csak az anyaságomban lettem magabiztosabb, de a házasságom is megmenekült. Nem hiszem, hogy elég hálás lehetek!” – Éva – kétgyerekes anyuka

“A sok-sok személyes történeted, amiket őszintén megosztottál velem olyan sokat segítettek abban, hogy megértsem, semmi baj nincs velem, örökké hálásan gondolok vissza ezekre a beszélgetésekre. A gyakorlatok pedig valóban átírták az életem.” – Ági – kisgyerekes anya

A könyv olvasóinak véleménye:

„Sok évnyi önismeret, pszichoterápia és számos önsegítő könyv elolvasása után is tudott újat tanítani nekem ez a könyvecske. Kedvencem az önmegnyugtató technikákról szóló rész volt, rengeteget tanultam belőlük. Nagyon tetszetősek a rajzok, amelyek kiválóan kísérik a könyvben futó szöveget. Az pedig különösen tetszett, hogy két este alatt el tudtam olvasni Eszter munkáját. Kisgyermekes anyaként jelenleg ennyire van kapacitásom és időm, így nagyon örültem a legyűrhető terjedelemnek. Mindenkinek ajánlom a könyvet!” – Bianka – kisgyerekes anyuka

„Kiváló, a nehéz téma ellenére olvasmányos stílus és olyan nézőpontok, amikről egyelőre bántóan kevés szó esik. Ez a könyv nem csak a tüneteket kezeli, hanem az okok feltárására is ösztönöz.” – Zsófi – kisgyermekes anyuka

Foglalj személyes mentorálás felfedező hívásra egy ingyenes fél órás időpontot:

Nézd meg az Anyatérkép hangoskönyvet

búsÁgnes

Dobosné Bús Ágnes

Tanácsadó szakpszichológus
édesanya, feleség, az anyák
segítője, támasza

A családok, az édesanyák támogatása, segítése egy olyan életpálya számomra, amelyhez hosszú út vezetett, de minden ága hozzátett ahhoz, hogy több tapasztalatot, tudást szerezzek ezen a területen. Munkám elején tanítókén kezdtem a gyermekeket és családjaikat érintő nehézségeket megismerni, majd pszichológusként szereztem eszközöket ahhoz, hogy segíteni tudjak a problémák megoldásában. A nevelési tanácsadásban és magánrendelésben eltöltött évek alatt a csemetéiken keresztül találkoztam a családokkal, édesanyákkal, segítettem őket az iskolai, óvodai életbe való beilleszkedésben, illetve magatartási problémák megoldásában. 
Miután magam is édesanya lettem, akkor kezdtem el belülről érezni az anyákban végbemenő lelki és testi változásokat, a családdá válás és a gyermeknevelés során felmerülő nehézségeket, szülői szorongásokat, félelmeket.

Egy hosszabb önismereti folyamattal és szakmai tudással a hátam mögött is éreztem a bizonytalanságot, és tudtam, hogy a saját magam erősítése, a bennem zajló pozitív változás lesz a kulcsa annak, hogy a gyermekem nyugodtabb, magabiztosabb, kiegyensúlyozottabb életet élhessen.

Ez az élethelyzet csalogatta ki belőlem azt a szakembert, aki most édesanyáknak segít, támaszt nyújt a saját korlátaik, szülői mintáik, sérüléseik, párkapcsolati problémáik leküzdésében.

Online pszichológiai tanácsadás keretein belül dolgozom édesanyákkal,
szülőkkel a saját és a családi problémák leküzdésében. Hiszem, hogy a jövő generációjáért mi édesanyák, szülők tehetünk a legtöbbet, és a biztonságos kötődés alapjaival tudunk magabiztos, önmagát szerető gyermeket nevelni. Sajnos mi is tele vagyunk frusztrációval, sérülésekkel, torz szülői mintákkal, rosszul működő kötődési stílussal.

Milyen ma anyának lenni? Mi vár rád a gyermek megszületése után? Milyen családi mintákat adsz át a gyermekednek? Elég jó anya leszel? Kezdetben ehhez hasonló kérdések merülnek fel szinte minden édesanyában, és gyakran jönnek az befolyásoló családtagok, ismerősök, a családi élet felborul, a szakértői tanácsok tömkelege összezavar minden anyukát, apukát. Persze később is sok az elbizonytalanító tényező, a párkapcsolati konfliktusok megsokasodnak, és jön a „nem vagyok elég jó” érzés, illetve mardos belülről a bűntudat, hogy mennyi mindenre lenne szüksége a gyermekemnek, amit én nem vagyok képes megadni neki.
Ez egy ördögi kör, amiből van kiút! Fontos, hogy bízz magadba, fontos, hogy megtaláld azokat az erősségeidet, amikre bizton számíthatsz, támaszkodhatsz, vagy ha szükséges, akkor legyél képes felismerni a rossz mintákat, és változtass! Tudom, hogy nehéz, és nem ígérhetek instant megoldást, DE ott leszek veled, és fogom a kezed, míg megtaláljuk a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb belső anyaképed!

Rólam mondták: “anyalélek simogató”

“Már az csodálatos a terápiában, hogy Ágnes meghallgat és figyel rám. Minden beszélgetésünk után könnyebb a lelkem és olyan összefüggésekre jövök rá általa, amikkel minden nap fejlődök és “gyógyulok”. Mindenkinek szüksége lenne arra, hogy foglalkozzon magával és a lelkével – Ágnes számomra a legjobb támasz ebben.”

Ha készen állsz a közös munkára, akkor keress bizalommal!

Elérhetőségeimet és szolgáltatásaimat megtalálod az https://www.anyakep.hu/ oldalon.

Facebook: Anyakép oldal:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100083403159275

Időpont egyeztetés miatt írj a busagnespszichologus@gmail.com címre, vagy vedd fel velem a kapcsolatot a 06-70-321-06-44 telefonszámon.

Amennyiben az anya is ember olvasója, követője vagy, úgy 10% kedvezményre vagy jogosult, ha a szolgáltatásaimat igénybe veszed. Ebben az esetben jelezd felém, hogy ott találkoztál velem.

tarcsa reni

Bábás-Tarcsa Renáta

Aromaterápiás tanácsadó
aroma freedom gyakorlatvezető

2022 elején pánikbeteg lettem, ami amúgy sem egy jó dolog, de 2 kisgyerek mellett aztán pláne nem.
Igazából ez a testemnek egy jelzése volt, hogy ez így már nem mehet tovább. KIÉGTEM.
Ekkor lehetőségem adódott kipróbálni az Aroma Freedom technikát, ami az első alkalom után lenyűgözött, és utána nem sokkal el is végeztem a gyakorlatvezetői tanfolyamot. Ami egy hihetetlen önismereti utazás volt számomra. Már akkor tudtam, hogy én ezzel a technikával a hozzám hasonló maximalista, megfelelési kényszerrel küzdő anyáknak szeretnék segíteni, hogy ők is megélhessék az anyaságot, és ne mondjanak le önmagukról és az álmaikról sem.

Ha szeretnél önazonos anya lenni, szívből ajánlom neked a Legyél az az anya, aki igazán lenni szeretnél 4 hetes online workshopomat, ami egy önismereti utazás az aroma freedom technikák segítségével.
Lehetsz már jártás az önismeretben, de egyáltalán nem feltétel.
Ha van olyan emléked, ami negatívan befolyásolja a mindennapjaidat, az anyaságodat, akkor az emlékfeloldó technika neked való.
A 60 másodperces stresszoldó technika pedig szerintem minden édesanya megmentője és még gyerekeknél is alkalmazható.

A technika, amivel dolgozom tudományosan alátámasztott, egy amerikai pszichoterapeuta fejlesztette ki, így ha nem vagy spirituális beállítottságú, akkor is jó szívvel ajánlom.

Aroma Freedom gyakorlatvezetőként a régi rossz emlékek, érzések, negatív hiedelmek feloldásában tudok neked segíteni.
A technika alatt egy általad választott emlékkomplexummal dolgozunk, majd utána használjuk a megfelelő terápiás illóolajokat, kihasználva, hogy a szaglásunk közvetlenül kapcsolódik az amigdalához. Ez agyunknak az a része, ami az üss vagy fuss reakciónkért, illetve az emlékek feldolgozásáért felelős. Viszont a szagokra adott reakciónk automatikus és erőteljes és a két reakció kiüti egymást. Az Aroma Freedom technika gyengéd, mégis hatásos módja a régi rossz emlékek, hiedelmek, traumák vagy a rossz örökölt minták feloldásának.

Ha ezeket feloldottuk, akkor sokkal könnyebben érheted el személyes és szakmai céljaidat az életben. A levezetés során nem feltétlenül szükséges megosztanod emlékeidet vagy gondolataidat a gyakorlatvezetővel, a gyakorlat úgy is hatásos lesz.

Legyél az az anya, aki igazán lenni szeretnél” 4 hetes online workshop résztvevők véleménye:

“Mit mondhatnék?… Azt hiszem megváltoztatta a jövőmet, ezáltal a gyerekekét is. Pozitív irányba persze.????”

“Nem hittem, hogy ennyire mélyre fog vinni. Baromi hosszú út áll még előttem, de nem hogy szimplán egy remek kezdet volt ez, de egy bitang erős lökést is adott önmagam felé!”

“Nagyon jó szívvel ajánlom Reni workshopját! Már az első héten olyan sokat segített nekem, amit nem is álmodtam volna. Egy olyan gátat szakított át, ami évtizedekig tartott vissza a magabiztos önkifejezéstől. A workshop alatt végre megszületett a könyvem és magabiztosan elindultam az életutamon. Köszönöm!”

“Nagyon fog hiányozni őszintén már úgy megszoktam hogy minden nap egy kicsit tettünk magunkért és a családunkért hogy jobb legyen, még a kutyáimmal is sokkal kedvesebb, elnézőbb vagyok !????Ezer hála és köszönet mindenért, örülök hogy részt vettem rajta és teljes szívvel ajánlom minden anyukának! Receptre írnám ha lehetne!????????”

“Érdekes egy utazás volt ez is, voltak napok mikor feszültség volt bennem de napról napra tisztult ki minden és teljesen másképp tekintek már vissza régi sebekre olyan mintha megbocsátottam volna mindenkinek aki bántott valaha.”

“Jó volt minden nap kicsit foglalkozni magammal határozottan jót tett az önértékelésemnek!”

Instagram: https://www.instagram.com/Renisrainbowdrops/

Facebook: Renisrainbowdrops-aromaterápiával a boldogabb életért csoport:
https://www.facebook.com/groups/988572105439159

E-mail: Renisrainbowdrops@gmail.com

Amennyiben az anya is ember olvasója, követője vagy, úgy 15% kedvezményre vagy jogosult az egyéni/csoportos konzultációk árából illetve 10% kedvezményre vagy jogosult a Légy az az anya aki lenni szeretnél 4 hetes workshop árából. Ha élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, jelezd felém, hogy itt találkoztál velem.

zsófi maszatklub

Németh-Varga Zsófi

Óvodapedagógus
a MaszatKlub és Maszatvilág
megálmodója, megalkotója

Azt mondják, hogy egy kisgyermek és összességében egy ember életében az első 2000 nap a legmeghatározóbb.
Ez lett végül az oka annak, hogy óvodapedagógus lettem. Mert ott szerettem volna lenni ebben a folyamatban és a legjobb tudásom és szeretetem szerint támogatni a ovis korosztályt a kibontakozásukban.

Dolgoztam több állami és több alternatív intézményben is, ahol számos, életre szóló, nagyon hasznos tapasztalatot gyűjtöttem. Szívtam magamba a tudást és az élményeket és ahova csak lehetett elmentem tanfolyamokra és továbbképzésekre is.
De itt nem tudtam megállni, azt éreztem, hogy még inkább vissza kell nyúlnom a kiindulóponthoz, ami nem az intézmény, hanem a családok saját világa, így férjemmel 2016-ban elindítottuk a MaszatVilág baba-mama kreatív, kézügyességfejlesztő foglalkozásunkat, majd 2019-ben az Online MaszatKlubot is, amivel Magyarország első, előfizetéses baba-mama rendszereként már annyi családot tudunk elérni, hogy valódi változást hozzunk létre a gyermekekkel való kapcsolódásban.

A célunk az, hogy bevezessünk Benneteket a gyermekeitekkel közös könnyed, örömteli játékba és alkotásba, de mindezt hosszas előkészületek, időrabló utánajárás és feleslegesen megvásárolt alkotós eszközök, alapanyagok és játékok nélkül.
A legfőbb célunk átadni azt a nagyon fontos üzenetet a kisgyermekes anyáknak, családoknak, hogy a közös alkotás, játék nemcsak azért fontos, mert leköti a gyermeket, hanem olyan, az egész életen átívelő pozitív hatásokat, előnyöket teremt, amelyek révén sokkal gazdagabb, kiegyensúlyozottabb és sokszínűbb lesz a gyermek, az anya és a család élete, lelke is.

A bemutatkozásomból szerintem már sejted, hogy minden, ami a gyermekekkel közös
stresszmentes alkotással és játékkal kapcsolatos, az az én területem.

Ismerem a finommotorika csínyját-bínyját és amennyire csak lehet, változatos formákban alkalmazom és mutatom be ezt. Én vagyok a gyermekek kis kezeinek barátja és arra törekszem minden tevékenységünk során, legyen az egy Insta poszt vagy MaszatKlub tartalom, hogy óvjam ezeket a kis kezeket a túl korai és megerőltető eszközhasználattól.

Képes vagyok „lemenni a gyermekek szintjére” és onnan felemelni őket és közben kincseket mutatni nekik a világgal és önmagukkal kapcsolatban is. Ha engem és a MaszatKlubot választod segítségül, erre Téged is megtanítalak, akkor is, ha most azt érzed, hogy a saját belső szorongásod, feszültséged vagy időhiány, kreativitás hiány miatt Neked is biztosan nem menne.

Fontosnak érzem, hogy a szülőket partnerként kezeljük és beavassuk egy olyan világba, ahol a könnyed, stressztől, felesleges előkészületektől és utánajárástól mentes közös alkotás és játék lakik. Így a segítségünkkel egy mindig megújuló tudás-játék-alkotás univerzumhoz kapcsolódhatsz, ahol a felület online, az élmények nagyon
is kézzelfoghatók! Illetve segítünk Neked a gyermeked fejlettségi szintjéhez alkalmazkodó kreatív alapanyagok, eszközök és játékok beszerzésében is.
És nem utolsó sorban mindezeket egy támogató közösséggel a hátad mögött kapod, ahol már több mint 300, Hozzád hasonló, aktív MaszatKlub van jelen és ezzel a jelenléttel és igazi – hús vér tapasztalattal segít téged és gyermekeidet ennek a világnak a felfedezésében és a mindennapi navigálásban a közös játék-univerzumban.

Szakmai tapasztalat:
Férjemmel 2016-ban elindítottuk a MaszatVilág kreatív, kézműves baba-mama foglalkozásunkat.
7 év alatt több ezer baba-mama, miniovis és ovis foglalkozást, rendezvényt tartottunk, és még annál is sokkal több anyával és pici gyermekkel és igényeikkel találkoztunk.
Ezt a rengeteg tapasztalatot 2019 végén egy online alkotós- és élményklubba MaszatKlub csomagoltuk. 30 klubtaggal indultunk, és most tavasszal a 300-at is meghaladtuk.
2023-ban pedig a férjem nagy álmát valósítottuk meg azzal, hogy elindítottuk a MaszatBoltot. Ő mindig is szeretett volna a klub mellé egy olyan platformot, ahol az anyák beszerezhetik az alkotáshoz megfelelő eszközöket és alapanyagokat. Ez az irány nekem is fontos volt, mert elképesztően fontosnak tartom, hogy a pici gyermekek kezéből kerüljenek ki a ceruzák, a korosztályukhoz egyáltalán nem passzoló eszközök, és a helyükre olyanok lépjenek, amelyek valóban az ő adottságaikhoz illeszkednek. Ehhez pedig egyrészt meg kell tanítanunk a szülőknek, hogy melyek ezek, másrészt pedig nagyon hálás feladat egy kényelmes, egyben megvásárolható csomagban
átnyújtani ezeket úgy, hogy anyaként én is elképesztően értékelem, ha valaki bármilyen terhet levesz a vállamról.

Remélem hamarosan találkozunk!

Kiss Nóra: “Véletlenül találtam a klubra, de most már el sem tudnám képzelni az életemet nélküle. Sajnos azok közé tartozom, akik inkább frusztrációkat, gátlásokat kaptak az iskolai rajz/technika/ének/tesi óráktól. Azt szerettem volna, ha a kislányom
megéli az ezekben a tevékenységekben rejlő szabadságot, örömöt. Ehhez kiválósegítséget nyújt Zsófi, Szabi és a Klub. Eszközöket, módszereket, támogató
közösséget kaptam és rengeteg minőségi időt a kislányommal. Köszönöm.”

Szász Tina: “A kislányom 1 éves volt amikor csatlakoztunk. Azóta rengeteget
fejlődött a kézügyessége az itt kapott feladatoknak és játékoknak köszönhetően.
Mivel azóta már beszél ő hozza a kártyákat, hogy Anya, mondókázzunk.
Rendszeresen indul úgy a reggelünk, hogy szinte még ki se nyitotta a szemét, de
Anya ugye gyurmázunk? A mindennapjaink részévé vált a klub. Zsófi és Szabi
szívét lelkét beleteszi, kérés kérdés esetén szinte azonnal válszolnak és
segítenek. Aki minőségi időt szeretne a gyermekével tölteni és még gondolkozik,
ne tegye. Itt a helye Mindemellett egy nagyon szuper közösség is kialakult. Egy
szóval Imádjuk.”

Tornai Adél: “A MaszatKlub egy nagyon fontos helyet tölt be kis családunk életében. Kislányom alig volt egy éves, amikor félve csatlakoztam a Csapathoz. Ez volt az életem
egyik legjobb döntése, ma már pontosan látom. Minőségi időt töltök a
kislányommal, hiszen Zsófi és Szabi jobbnál jobb, kreatívabbnál kreatívabb
feladatokkal lát el bennünket. Emellett Zsófi egy igazán gyerekcentrikus, nagy
tudású, hiteles szakember, aki rengeteg területen ad igazi, hasznos segítséget,
fogódzót a kis életek terelgetéséhez, a gyerkőcök neveléséhez. Rendkívül
összetett, értékes munkát végeznek 1110%-os erőbedobással, lelkesedéssel,
segíteni akarással. Szívből ajánlom Őket minden olyan családnak, aki valódi
értéket akar teremteni, átadni a gyermekének!”

Az időszakosan kinyitó alkotós- és élményklubunk weboldala:
https://maszatklub.hu/csatlakozom
Instagram: https://instagram.com/maszatvilag

A finommotorika és érzékelésfókuszú webáruházunk:
https://maszatbolt.hu
Instagram: https://instagram.com/maszatbolt

anya,anyaság,szakember,mentális,segítség

Moldván Kata

Számmisztikai elemző
tanár, újságíró, a Kincskereső Marketing megalkotója

Alig vagyok képes szavakba önteni azt a boldogságot, és büszkeséget, melyet amiatt érzek, hogy bemutatkozhatom ezen az oldalon.
Eszter, ennek az oldalnak a megálmodója, a nagyobbik lányom, akivel a ma oly’ általánosan elterjedt, a generációk között húzódó szakadékokba zuhantunk néhány évvel ezelőtt.
Két éven át nem beszéltünk egymással.
Én küzdöttem a saját démonaimmal, ő küzdött a sajátjaival, és mindketten intenzíven dolgoztunk önmagunk és a kialakult helyzet megértésén.

Az eredmény, – Eszter részéről – az “anya is ember” oldal megszületése lett.

Miután ismét közeledni kezdtünk egymáshoz, óhatatlan volt, hogy a lelkünkben gyökerező kérdések feltárása, megbeszélése után/mellett szóba került az önmegvalósítás, az önkifejezés, saját utunk, küldetésünk kiteljesítésének témája.

És elindult közöttünk egyfajta közös gondolkodás ezen a területen is.
És egyszer csak azt tapasztaltuk, hogy szárnyakat adunk egymásnak.
Kiegészítjük egymás tudását, és mivel a kapcsolatunk mély őszinteségen alapszik, szinte lubickolunk a jó érzésben, ahogy haladunk előre a megvalósításban.

Pillants bele a gyermeked lelkébe a numerológia segítségével!

Mit hozott?
Megismered azt az energetikai rendszert, amelyet születésekor “magával hozott” ebbe a világba. Olykor megdöbbentő, de mindig felemelő érzés ránézni erre. Gyakran kérdik tőlem: ez most jó vagy rossz! Ilyen nincs! Minden jó, mert van!

Mik az erősségei?
Melyek azok a “szupererők”, amelyek ott szunnyadnak benne, és várják,
hogy végre felfedezhesse, megélhesse őket, és senki ne nyírbálja le a szárnyait ezen a téren! Meglátod, milyen hálás lesz, ha végre megérted ezt.

Mik a gyengéi?
Milyen hatalmas áldás lenne, ha anyaként látnád, hogy melyek a gyermeked hiányosságai. Ha tudnád, hol kell türelmesebbnek lenned, és többet segíteni neki. Mert, ami neked könnyen megy, lehet, hogy számára küszködés.

Számmisztikai elemzéseket készítek

Abban, hogy megismerd és megértsd önmagad. A számmisztika egy végtelenül egyszerűen és gyorsan működő személyiségelemző rendszer.
Nézd meg a bemutató videót erről!
https://www.youtube.com/watch?v=_4W-YRtuUqM
Az anyukák nagyon szeretik a családi kapcsolatokat elemző számmisztikai tanácsadást, ahol a család valamennyi tagjának mátrixából nagyszerűen kitűnik, miért ért szót az egyik szülő az egyik gyermekkel, és miért ért szót sokkal kevésbé a másikkal? MI az örökös súrlódások oka? Hogyan segíti önmagunk és a másik ember megértése az elfogadást és egy békésebb családi kapcsolatrendszert.

“Azért jöttem hozzád, mert a testvérem volt nálad néhány éve, és az elemzés után teljesen megváltoztatta az életét. Most nekem is szükségem volt egy ilyen beszélgetésre. Erőssé tettél, nagyon hálás vagyok!”
M. Marianna – asszisztens

“Megdöbbentő volt megértenem, hogy mi az oka a fiam és köztem lévő problémáknak. Kiderült, ő, fiú léttére egy végtelenül érzékeny gyerek. Persze ezt tudtam, de így szembesülni vele, valahogy fejbevágó volt. Én pedig elég racionális, kemény vagyok. Meg kellett értenem, nem az eszére kell hatnom, hanem az érzéseire kell tekinettel lennem. A szeretetnyelvét is kiderítettük. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog működni az új taktikám.”
Sz. K. Csilla – anyuka, fodrász

“Annyira szeretném, ha a kislányom nem lenne olyan durva a testvérével. A kicsi születése előtt nem volt ilyen, és most értetlenül álltam a változása előtt. Az elemzésből kiderült miben kell őt megerősíteni, hogyan tudok segíteni neki a tesója érkezésében. Hogyan tudom a hatalmas energiáit más mederbe terelni. Nagyon köszönöm! Kati”
L-né. Tünde – ügyintéző

Jó lenne egy használati utasítás a gyermekedhez? Vagy egy kis segítség az önismerethez? Segítek!

Ha szeretnél számmisztikai elemzést kérni, akkor irány:
Anyairánytű a gyermekedhez >>>